fbpx

Pilihan Atlit Bina Badan

KENALI APA ITU SOLIMAXX

Solimaxx adalah suplimen kesihatan yang dipercayai keberkenasannya membantu kesihatan anda pada tahap yang OPTIMUM!

Bahan-bahan PREMIUM yang telah difomulasi di dalam kandungan Solimaxx sangat-sangat ideal untuk anda yang inginkan bentuk badan yang ideal serta cergas sepanjang hari untuk melakukan aktiviti padat anda.

Ramai yang telah mencuba Solimaxx ini! Ianya BERKESAN! dan semestinya Solimaxx merupakan produk kesihatan yang diperakui SELAMAT oleh KKM (Kementerian Kesihatan Malaysia `{`MAL18016130 TC`}` )!

featured-image

UNTUK LELAKI & WANITA

Solimaxx Muscle Booster ini sesuai juga untuk wanita yang inginkan kecergasan semasa bersenam.
Tidak perlu risau, kerana kandungannya dijamin selamat untuk digunakan.
Kerana ianya membantu untuk perkembangan otot, menguatkan sistem imunisasi badan dan juga membakar kalori dengan pantas.

KELULUSAN

KANDUNGAN SOLIMAXX

RAMUAN TERBAIK YANG DIYAKINI!

WHITE KIDNEY BEANS

Bijirin dari White Kidney Beans dapat meningkatkan tahap kolestrol baik (HDL) dalam darah. Dan pastinya apabila ada yang baik, pastinya Kolestrol jahat (LDL) dapat juga dikurangkan.

Kelebihan bijirin ini mampu mencegah masalah sembelit dan membantu melancarkan sistem pencernaan badan kita.

​Mampu menuetralkan Enzim Amilase membolehkan karbohidrat diubah untuk mengurangkan penyerapan gula, malah karbohidrat  juga dapat diubah menjadi glukoasa.

TONGKAT ALI

Siapa yang tak tenal dengan Tongkat Ali! Padu, Mantap dalam memberikan tenaga dalaman anda “Long Lasting”!

Kelebihan akar kayu ini tidak boleh disangkal lagi, kerana telah terbukti di dalam masyarakat kita ianya mampu meningkatkan paras Testosteron badan iaitu hormon seksual lelaki.

Selain itu ianya dapat menghilangkan rasa mengantuk, meningkatkan kepadatan otot dan menguatkan tulang!

Paling penting, ianya dapat menstabilkan sistem metabolisme badan untuk membakar kalori dengan pantas.

TRIBULUS TERRESTRIS

Boleh kata buah, boleh juga kata bunganya. Tetapi bahan semulajadi ini mampu menstabilkan hormon dan juga menambahkan stamina si lelaki sejati.

Membantu mengurangkan sakit kepala akibat darah pekat yang mengalir dan dapat menjaga kesihatan jantung serta mampu mengelakkan stroke.

Jika tidak mahu tergolong golongan diebetes, tumbuhan ini mampu untuk turunkan kadar gula dalam darah untuk mengatasinya.

BUAH GUARANA

Mesti anda akan terkebil-kebil melihat buah ini bukan?
Buah ini dinamakan Guarana. Buah ini hanya boleh terdapat di beberapa buah negara sekitar Eropah dan juga Amerika. Walaupun rupanya agak sedikit pelik, tetapi khasiatnya sangat-sangat baik.

Kelebihan buah ini mampu untuk menurunkan berat badan yang berlebihan. Mengembangkan saluran darah yang mana membantu jantung anda mengepam lancar darah dalam tubuh. Dan demikian juga ianya secara tidak langsung menguatkan dinding saluran darah!

Buah ini mampu mengimbangi glukosa di dalam badan. So anda tidak perlu risau jika pening nak pitam sebab kurang gula. Oleh itu, bagi anda yang nak mengelakkan kencing manis, boleh juga try Solimaxx ni yang memang kami khaskan pada anda!

EVENT
15
February
Start Event - February 15 - 2020

JADI AGENT DAN STOKIST KAMI

No. 2-2, Jalan Medan Batu Caves I, Taman Medan, 68100 Batu Caves, Selangor.

Jumpa kami untuk dapatkan lebih lanjut tentang program Membership yang kami rangka untuk anda berjaya bersama kami. Up-to 50% Komisyen boleh anda perolehi dari program ini.

KONGSIKAN TESTIMONI ANDA

Join & Share Experience

Jom kongsikan pengalaman anda bersama Solimaxx Muscle Booster agar lebih ramai ketahui kelebihan produk ini. Pelangan yang bertuah akan terima souvenier dari Solimaxx.

featured-image